Canada va introduce două programe de studiu pentru Blockchain 

Canada va introduce două programe de studiu pentru Blockchain

Universitatea din York, cu sediul în Canada, va începe două noi programe de educație blockchain în septembrie 2020 pentru a raspunde cererii crescânde pentru profesioniști în domeniu.

Școala de studii continue a Universității din Canada a anunțat astăzi două noi programe de blockchain continuă la nivel universitar – Certificatul part-time în Dezvoltarea Blockchain și Certificatul Post-Absolvent full-time în Dezvoltare Back-End și Blockchain.

 

 

Universitatea a declarat că noile lor cursuri vizează să răspundă cererii în creștere pentru rolurile de dezvoltator de blockchain în Canada, în special în zona Greater Toronto, unde a crescut cu 374% în ultimii doi ani.Cele două cursuri, care sunt programate să înceapă în luna septembrie, îi vor ajuta pe studenți să înalțe și să construiască un portofoliu în domeniul blockchain, astfel încât să poată asigura roluri ca profesioniști de blockchain.

Universitatea va oferi cursul de dezvoltare blockchain part-time complet online. Cu toate acestea, cursul de certificare post-universitar va începe online, iar apoi, în funcție de liniile directoare de sănătate publică, va continua pe campus.

Pandemia coronavirusului a arătat o multitudine de defecte în sistemele de schimb de informații existente și în lanțurile de aprovizionare. Un membru al consiliului consultativ al programului post-universitar a spus că tehnologiile precum blockchain sunt cruciale în construirea unui sistem de guvernare a datelor mai transparent și mai performant, care poate atenua crizele precum cel actual.

În anunțul lor, universitatea a subliniat că pandemia în curs de desfășurare nu a făcut decât să se adauge doar cererii pentru cazuri de utilizare a blockchainului și locuri de muncă blockchain. Vicepreședintele adjunct al studiilor continue Tracey Taylor-O’Reilly a declarat că blockchain-ul este o tehnologie revoluționară care poate ajuta la „rezolvarea problemelor create de pandemie”.

Nemo consentur ignorare legem. Nemo ius ignorare consentur Nimanui nu-i este permis sa nu cunoasca legea. Nimanui nu-i este permis sa nu cunoasca dreptul.