CONSULTĂ UN AVOCAT ONLINE

Dacă ai o problemă de natură juridică și ai nevoie de sfatul unui avocat, poți obține o consultație juridică din partea acestuia fără să fie nevoie să te întâlnești cu avocatul. Folosind laptopul tău sau un smartphone poți vorbi cu un avocat și poți să-i trimiți documente. Programează o Consultație Juridică audio-video cu un Avocat Online și astfel economisești timpul necesar deplasării la biroul acestuia. Discuția purtată cu avocatul este strict confidențială.

Mihaela Stoiculescu

Avocat Definitiv – Baroul Bucuresti

Experiență: 15 ani +

  • Speciliazări: Dreptul Familiei, Litigii civile, Consultanță comercială, Litigii civile, Drept Comercial, Accidente, Despăgubiri victime, Infracțiuni din culpă, Malpraxis, Contracte, Executare contract, Rezoluțiuni, Rezilieri, Despăgubiri, Corupție, Mită, Trafic de influență, Abuz în serviciu,    

Consultanță Juridică: 350 RON

Consultaţia juridică, sau serviciile de avocatură se acordă în baza unui contract de asistenţă juridică, contract care trebuie completat de către cabinetul nostru împreună cu dumneavoastră (în format electronic, pe mail). În varianta în care în urma consultaţiilor acordate, va fi nevoie să vă reprezentăm în instanţă sau în faţa altor autorităţi, preţul consultaţiei va fi inclus în onorariul final. În situaţia în care consultaţiile nu se finalizează cu un raport juridic de reprezentare sau asistare cu biroul nostru, banii rămân achitaţi doar pentru consultaţia acordată, nu se restituie şi nu se includ în servicii ulterioare. Nu achitați în avans servicii fără a lua în prealabil legătura cu noi şi a vă comunica care sunt costurile serviciului ce urmează a fi acordat. În cazul în care se achită „din greşeală” anumite servicii, va trebui să cereți din partea cabinetului nostru, o exonerare de plată formulată în scris, care să poarte ştampila de avocat, prin care să atestăm faptul că s-a făcut o plata din eroare, plata care nu era datorată biroului. Doar în această situație vom putea efectua anularea tranzacției.

Nemo consentur ignorare legem. Nemo ius ignorare consentur

Nimanui nu-i este permis sa nu cunoasca legea. Nimanui nu-i este permis sa nu cunoasca dreptul.